Virtuele spinningarena.

In onze moderne ruime spinningarena bieden wij spinninglessen aan. Spinning is het staand of zittend fietsen op een speciale hometrainer. Tijdens de training wordt de weerstand van de hometrainer aangepast om zo het tempo en de soort oefening te veranderen. De oefeningen bestaan uit onder andere een (staande of zittende) vlakke weg, een (staande of zittende) heuvel en sprints (of combinaties daarvan). Door wisselende belasting en verschillende zit- en stahoudingen worden uw hart, longen en beenspieren getraind. U kunt de weerstand van uw machine zelf instellen, hierdoor bepaalt u zelf de zwaarte van de training.

Effecten & voordelen

In de praktijk komt het erop neer dat spinnen een uitstekende manier is om uw uithoudingsvermogen te verbeteren. U kunt op de spinningfiets stappen, verstand op nul en uzelf helemaal in het zweet werken. De fietsbeweging en beats zorgen ervoor dat u tijdens de spinningsessie in een trance raakt, waardoor u alles uit uw training kunt halen en uzelf elke keer weer kunt uitdagen om uw grenzen te verleggen.

Groepslessen

U kunt ervoor kiezen om op eigen gelegenheid te spinnen, maar dit kan zeker ook in groepsverband. Bij ons kunt u terecht voor spinninglessen in groepsverband. Deze lessen vinden plaats in onze spinningarena. Het voordeel van het volgen van lessen is dat het u extra motiveert waardoor u alles uit uw training kunt halen. Daarnaast zorgt onze interactieve omgeving dat u veel meer plezier zult beleven aan uw training. De instructeur zal niet alleen aangeven wanneer het tijd is om uw weerstand te verhogen, ook het enthousiasme van de instructeur zal ervoor zorgen dat u er helemaal voor gaat.