Gratis trainingsschema's en workouts.

Veel mensen vinden het lastig om te beginnen met fitness, vaak weten ze niet wat ze met alle apparaten aan moeten en zijn terughoudend om hiermee te experimenteren. Daarnaast kan het lastig zijn om te weten wat de beste training is om uw doelstelling te behalen. Daarom bieden wij gratis trainingsschema's aan voor alle leden. U kunt een afspraak maken met een van onze trainers, er zal dan een intake gesprek met u en de trainer volgen. In het intake gesprek worden metingen uitgevoerd, vervolgens zal de trainer op basis van wat u als doelstellingen aangeeft een trainingsschema voor u opstellen. De trainer zal de trainingen rustig met u doornemen en u kennis laten maken met de apparaten. Tevens kunt u een vervolgafspraak maken met de trainer om uw vooruitgang bij te houden en uw trainingsschema aan te passen.

Workouts

Wilt u graag aan de slag met een trainer en heeft u soms wat extra motivatie nodig? Wij bieden naast trainingsschema's ook workouts! Tijdens een workout gaat u samen met een trainer en enkele andere leden van de sportschool aan de slag met een workout die onze trainer van te voren heeft opgezet. Vaak heeft de trainer van tevoren een paar verschillende workouts opgesteld, u kunt dan samen met de overige leden aangeven welke workout uw voorkeur heeft. Tijdens de workouts krijgt u veel aandacht van de trainer en deze zal aangeven op welke punten u moet letten en samen met de groep aanmoedigen om alles uit de workout te halen. Het combineert het beste van groepslessen met personal training terwijl het niks extra's kost!

Soorten workouts

Wij bieden verschillende soorten workouts, zo bieden wij workouts die voornamelijk gericht zijn op gewichtsverlies, het opbouwen van kracht of het krijgen van meer energie. Deze workouts zullen verspreidt over de dag gegeven worden en zoals eerder aangegeven kunnen de deelnemers zelf aangeven welke workout hun voorkeur heeft.