Klant
Wint klant.

verdien tot € 250,-

Klant wint klant

actie

Wil jij ook extra geld op je rekening verdienen ? Dat kan nu heel makkelijk !

Wanneer jij voor ons 1 of meer nieuwe leden aanbrengt, dan ontvang je van ons geld op je rekening ! Hoe meer leden je aanbrengt hoe hoger de beloning !

Hoe werkt het?

Overtuig je vrienden, familie, buren, collega’s of iemand anders om ook lid te worden bij FitnessNL. Kom samen met degene die ook lid wil worden naar de balie van de club om hem/haar in te schrijven.

Het nieuwe lid schrijft zich in voor tenminste een halfjaar abonnement (25 euro per maand) en betaalt bij inschrijving tenminste de contributie t/m 31 mei 2023. Het nieuwe lid mag de afgelopen 12 maanden geen lid zijn geweest bij FitnessNL.

Vul van te voren het “Invulformulier aanbrengen nieuw lid” in. Kom samen met het nieuwe lid naar de balie van FitnessNL om het nieuwe lid in te schrijven en breng het ingevulde formulier mee.

Wat is jouw beloning?

Hoe meer leden je aanbrengt hoe meer je kan verdienen !

  • Voor inschrijving van 1 lid ontvang je 30 euro op je rekening.
  • Voor inschrijving van 2 leden ontvang je voor het 1e lid 30 euro op je rekening en voor het 2e lid 40 euro op je rekening. Totaal dus 70 euro.
  • Voor inschrijving van 3 leden ontvang je voor het 1e lid 30 euro op je rekening, voor het 2e lid ontvang je 40 euro op je rekening en voor het 3e lid ontvang je 50 euro op je rekening. Totaal dus 120 euro.
  • Voor inschrijving van 4 leden ontvang je voor het 1e lid 30 euro op je rekening, voor het 2e lid ontvang je 40 euro op je rekening, voor het 3e lid ontvang je 50 euro op je rekening en voor het 4e lid ontvang je 60 euro op je rekening. Totaal dus 180 euro !
  • Voor inschrijving van 5 leden ontvang je voor het 1e lid 30 euro op je rekening, voor het 2e lid ontvang je 40 euro op je rekening, voor het 3e lid ontvang je 50 euro op je rekening, voor het 4e lid ontvang je 60 euro op je rekening en voor het 5e lid ontvang je 70 euro op je rekening. Totaal dus maar liefst 250 euro !

Je hebt de hele maand maart 2023 om nieuwe leden te vinden en in te komen schrijven. Wij houden bij hoeveel leden jij aanbrengt in maart 2023. Begin april 2023 controleren we alle inschrijvingen en kijken we hoeveel nieuwe leden jij hebt aangebracht. Vervolgens maken we voor 15 april 2023 het jou toekomende bedrag op jouw bankrekening over.

*Je kan uitsluitend aan deze actie deelnemen indien je zelf lid bent van FitnessNL en geen betalingsachterstand hebt. Je mag maximaal 5 nieuwe leden aanbrengen.

Voorwaarden van deelname aan deze actie.

* Je kan uitsluitend aan deze actie deelnemen indien je zelf lid bent van FitnessNL en geen betalingsachterstand hebt. Je mag maximaal 5 nieuwe leden aanbrengen.

* Het nieuwe lid schrijft zich in voor tenminste een halfjaar abonnement (25 euro per maand) en betaalt bij inschrijving tenminste de contributie t/m 31 mei 2023. Het nieuwe lid mag de afgelopen 12 maanden geen lid zijn geweest bij FitnessNL. Het nieuwe lid moet ouder zijn dan 16 jaar.

* FitnessNL behoudt zich het recht voor om om haar moverende redenen een nieuw lid te weigeren, bijvoorbeeld indien het nieuwe lid negatief geregistreerd staat. Het bestaande lid ontvangt in dat geval dan ook geen beloning voor de aanmelding.

* Deze actie is geldig van 1 maart 2023 tot en met 31 maart 2023

Deze actie is geldig van 1 maart 2023 tot en met 31 maart 2023.

Work harder then you think you did yesterday

Download jouw sportschema(s)

[email-download download_id=”937” contact_form_id=”954”]