1 pas voor 2 personen met 2 personen sporten.

Steeds vaker gaan mensen niet individueel naar de sportschool, maar met 2 personen. Ouders kiezen ervoor om samen met hun kinderen fit te worden in de sportschool, en maken hier een apart uitje van dat meestal op een wekelijkse basis plaatsvindt. Gezinnen kunnen op deze manier tijd met elkaar doorbrengen op een actieve manier. Wij hebben bij onze sportschool op deze ontwikkeling ingespeeld en bieden 1 pas voor 2 personen aan, waardoor met 2 personen gesport kan worden op hetzelfde moment. Dit is niet alleen voordeliger maar ook vele malen gezelliger. U kunt zo dus geld besparen en tegelijkertijd een betere band opbouwen met uw gezinsleden!

Voordelig sporten met het gezin

Doordat u voortaan bij ons met 2 personen op 1 pas kunt sporten, bespaart u een hoop geld. Dit kunt u vervolgens uitgeven aan andere dingen die u samen met het gezin kunt doen. Het is echter niet zo dat u, wanneer u gebruik wil maken van de pas voor 2 personen, perse met elkaar (dus samen) moet sporten. U kunt er ook voor kiezen om alleen te gaan, of met uw man, vrouw, zoon of dochter. Ook kunnen uw kinderen samen gaan. Er zijn dus een heleboel verschillende combinaties mogelijk van personen die samen met 1 pas onze sportschool kunnen bezoeken.

Motiveer elkaar

Een anders bijkomend voordeel van 1 pas voor 2 personen is het feit dat gezinsleden elkaar kunnen motiveren. Wanneer er één gezinslid erg gemotiveerd is om te gaan sporten, kan hij of zij andere gezinsleden meeslepen naar de sportschool, waardoor de kans groot is dat u binnen de kortste keren met vrijwel 2 personen in de sportschool staat. Het voordeel van 1 pas voor 2 personen is iets dat wij u aanbieden en geldt voor meerdere gezinsleden, waardoor het ook aantrekkelijk is voor grote gezinnen. U kunt uw kinderen door middel van dezelfde pas voor 2 personen motiveren om veel te bewegen, wat vaak een positief effect heeft op de levensstijl van jongeren.