Complete Trainingszalen.

Ons fitness centrum beschikt over een breed scala aan hoogwaardige cardio- en krachtapparatuur. Met deze apparaten kunt u zelfstandig trainen wanneer het u uitkomt en bent u niet afhankelijk van lesroosters of afspraken met trainers. Mocht u echter liever niet alleen aan de slag gaan met onze apparaten of niet weten hoe u hiermee omgaat, dan kunt u uiteraard een afspraak maken met een van onze trainers.

Krachttraining & cardio

Krachttraining is een ideale manier om uw spieren te versterken en om af te vallen. Extra spieren zorgen namelijk voor het verbranden van extra calorie├źn. Dit maakt krachttraining een uitstekende toevoeging aan uw training wanneer uw wenst af te vallen. Natuurlijk is krachttraining ook de manier om zichtbare spieren te kweken (bodybielding). Wanneer u uw conditie graag wil verbeteren dan is cardio de beste training voor u. cardiofitness is een vorm van fitness waarbij het trainingsprogramma afgesteld wordt op de gemeten hartslag. Onze apparaten bevatten een hartslag meter om aan te geven of deze goed is of indien dit niet het geval dat u de intensiteit van uw training moet aanpassen.

Doelstellingen

Voor het behalen van uw doelstellingen is het van belang om een op maat gemaakt trainingsschema op te stellen. Hiervoor kunt u natuurlijk ook terecht bij een van onze trainers, die dit schema voor u kunnen opstellen. Door ons gevarieerde aanbod in apparatuur bent u bij ons aan het goede adres, wat uw doelstelling ook is!

Groot aanbod & ruime opzet

Het grote aantal cardio- en krachttoestellen dat wij in onze trainingszalen hebben staan zorgt er voor dat u alles uit uw training kunt halen. Door ons grote aanbod zult u niet hoeven wachten tot uw voorganger eindelijk klaar is met het apparaat waar u gebruik van wilt maken. Hierdoor kunt u sneller en effectiever trainen, wat u weer tijd bespaart. Wij hebben gekozen voor een ruime opzet, door onze toestellen te verdelen over verschillende zalen is er genoeg vrije ruimte rond de toestellen, bij ons kunt u dan ook in alle rust trainen zonder dat u last heeft van uw buurman of buurvrouw.